Hej, det är jag som är Louise

Mitt namn är Louise Larsson. Jag är journalist, webbredaktör och kommunikatör. För närvarande tar jag emot uppdrag som frilansande lektör, redaktör och skrivcoach för aspirerande författare inom fantasy och annan fantastik. Jag har tidigare jobbat så väl med snabba webbnyheter som med djupgående reportage och korta kulturartiklar. Jag har två kandidatexamina: journalistik och litterärt skapande (kreativt skrivande) från Lunds universitet.

Här kan du hitta ett urval av artiklar som jag har skrivit. Du kan också se bilder som jag har tagit och läsa mer om vad jag har att erbjuda.

Smakprov

Miriam i Uddevalla tittar på en gul lampa. Foto: Louise LarssonSmycken i butiken Tiger Lily i Köpenhamn. Foto: Louise LarssonFriluftsmuseet Åsle Tå utanför Falköping. Foto: Louise Larsson

Klicka på bilden för att läsa artiklar om loppislycka i Uddevalla, second hand-turer i Köpenhamn och nostalgiska sommarutflykter i Skaraborg.